Pubquiz Battle – 1½ uur2024-04-23T19:51:45+01:00

Project Description

Pubquiz Battle

Een leuke binnen-activiteit met veel hilariteit en strijd. Jullie krijgen allerlei soorten vragen voorgeschoteld: kennisvragen en raadsels maar er moeten ook bepaalde codes worden gekraakt.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 15,00 pp*
1½ uur – vanaf 15 personen

Lees meer

Pubquiz Battle

Een leuke binnen-activiteit met veel hilariteit en strijd. De vragen zijn heel divers: kennisvragen, muziekvragen, raadsels, maar er zijn ook bepaalde codes die moeten worden gekraakt of iemand uit het team moet een ‘dare’ opdracht uitvoeren. Een veelzijdige en unieke Pubquiz Battle. Elk teamlid kan zijn steentje bijdragen. Jullie worden begeleid door de quizmaster die mede dankzij de leuke muziekronde de stemming er goed in krijgt.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch of warme hapjes in combinatie met 2 drankjes.

Tips:

 1. Voorafgaand of tijdens de Battle genieten van een hapje en een drankje.
 2. Wil je de dag afsluiten met lekker eten, laat je dan verrassen door ons Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn). Foodtruck arrangement € 38,50 € 35,00 pp.

Voorbeeld van een geheel verzorgd groepsuitje:

De kosten voor dit groepsuitje  zijn € 63,25 € 58,75 pp. Je kunt het groepsuitje heel makkelijk zelf samenstellen: je bepaalt dus helemaal zelf wat de prijs per persoon wordt.

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in

Nieuw: Foodtruck arrangement

Geniet van ons verrassend Foodtruck arrangement op het terras aan het water. Dit arrangement bestaat uit 4 gangen en is inclusief 2 uur vrij drinken (bier, fris en wijn).

 • Vooraf een broodplankje met heerlijke dippings
 • Broodje pulled Chicken (of vegetarische variant)
 • Mexicaanse taco (of vegetarische variant)
 • Salade en frietjes
 • Warm stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter
 • Nagerecht

Het Foodtruck arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en wordt alleen aangeboden in combinatie met 2 uur vrij drinken (keuze uit bier, fris en wijn). Mogelijk vanaf half mei 2024.

Aanbieding Foodtruck arrangement: € 38,50 € 35,00 pp

Actie: 2 Drankjes & warme hapjes € 9,75 € 8,75 pp
 • 2 Drankjes pp (keuze uit bier, fris en wijn).
 • Mooi opgemaakte schaal met een mix van warme hapjes, zoals bitterballen en bami hapjes (5 stuks pp).
 • Voor groepen vanaf 8 personen.
Bekijk overzicht Eten en Drinken