Challenge Walk2023-04-17T18:26:16+01:00

Project Description

Challenge Walk

Een competitieve game waarbij jullie in het Nationaal Park op zoek gaan naar hotspots met gevarieerde opdrachten.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 9,00 pp*
1½ uur – vanaf 8 personen

Lees meer

Challenge Walk

Jullie gaan deze game spelen in Nationaal Park De Alde Feanen.  Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar  ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Elk team krijgt een rugzak en gaat op zoek naar 8 hotspots te vinden in de ruigte van het Wickelslân.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch.

Tip: Het is leuk om deze activiteit te combineren met bijvoorbeeld het varen in een e-Sloep. Je kunt deze activiteit bijvoorbeeld ook combineren met de Escaperoom en dan krijg je € 2,50 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

  • 14:00  Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
  • 14:30  Challenge Walk € 9,00 pp
  • 15:45  Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
  • 16:15   Tweede activiteit bijvoorbeeld e-Sloepvaren € 10,00 pp
  • 17:30 Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slecht-weer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slecht-weer-verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een buitje het hoofd te bieden.
  • Bij erg slecht weer overleggen we samen over een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slecht-weer-verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes