Rondvaart2023-11-27T19:27:24+01:00

Project Description

Rondvaart door Nationaal Park

Heerlijk varen door Nationaal Park De Alde Feanen. Een mooie tocht langs allerlei bezienswaardigheden terwijl jullie tegelijkertijd genieten van een hapje en een drankje.

€ 12,50 pp
1½ uur – vanaf 15 personen

Lees meer

Rondvaart door Nationaal Park

Onder begeleiding van de schipper gaan jullie varen op onze rondvaartboot genaamd “Douwe”. Een mooie route waarbij jullie van alles kunnen zien: petgaten, kunst en  het huisje van Sietse en Maaike. We varen ook langs de plek waar tijdens WOII een Lancaster is neergestort en waar nu een oorlogsmonument is te zien. Heerlijk varen en genieten van een hapje en een drankje.

Tip: Deze activiteit kun je leuk combineren met het rijden op een e-Chopper. Je kunt deze activiteit bijvoorbeeld ook combineren met de Escaperoom en dan krijg je € 2,50 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes