Kano Challenge2023-11-27T19:43:42+01:00

Project Description

Kano Challenge

Met een Reuzen Kano of een ander overzetbootje varen jullie naar het Pettebosk: Hier gaan jullie  met 1- en 2 persoons kano’s op zoek naar hotspots met gevarieerde opdrachten.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 12,00 pp*
1½ uur – vanaf 8 personen

Lees meer
kano-huren-eernewoude
Groep mensen die kanovaren in een slootje

Kano Challenge

Jullie gaan deze game spelen in het Pettebosk, een gebied in Nationaal Park De Alde Feanen.  Een game waarbij jullie op zoek gaan naar hotspots met zeer gevarieerde opdrachten: Leuke foto- en video-opdrachten maar ook opdrachten waarbij wat lef nodig is of waarbij je een beetje “out of the box” moet denken. Om dit unieke vaargebied voor kano’s te bereiken stappen jullie eerst in een Reuzen Kano of een ander overzetbootje, een hilarisch onderdeel.

De game wordt uitgelegd en begeleid door de spelleider van De Twirre. Om de hotspots in het Pettebosk te vinden, beschikt elk team over 1- en 2 persoons kano’s.

Met de opdrachten kun je punten verdienen en uiteraard gaat het team met de meeste punten er met de prijs vandoor. Een ontspannen activiteit midden in de ongerepte natuur, waarbij veel wordt gelachen. Achteraf kunnen jullie de video’s en foto’s met elkaar terugkijken.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch.

Tip: Meestal wordt deze activiteit gecombineerd met onze spannende Survivalbaan, plezier gegarandeerd. Maar het is ook leuk om deze activiteit te combineren met de Challenge Walk: je krijgt dan € 3,00 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

  • 13:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,75 pp
  • 14:00 Kano Challenge € 12,00 pp
  • 15:30 Tussen de activiteiten door 2 drankjes € 5,25 pp
  • 16:00 Tweede activiteit bijvoorbeeld Challenge Walk € 9,00 € 6,00 pp
  • 17:30 Twee gangen barbecue € 25,25 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes