Elektrisch varen Friesland2019-04-11T18:39:53+01:00

Elektrische sloepen

Elektrisch varen Friesland: huur een elektrische sloep in het hart van Friesland. U kunt elektrisch varen door Nationaal Park de Alde Feanen en genieten van de prachtige natuur of een rondje maken langs watersportdorp Grou. De elektrische sloepen zijn te huur voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen.

Elektrische sloep

Elektrisch varen in Friesland. Vaar door Nationaal Park de Alde Feanen en geniet van de omgeving. Elektrisch varen is: Krachtig, Stil en Duurzaam. Het is mogelijk om in Earnewâld bij De Twirre een elektrische sloep te huren (al vanaf 2 uurtjes). Je kunt de elektrische sloep ook voor langere tijd huren: bijvoorbeeld als je in Earnewâld een zomerhuisje hebt gehuurd.

Meer informatie elektrische sloep huren

Elektrische sloep huren

Elektrisch varen in Friesland met je vrienden of familie. Vaar door Nationaal Park de Alde Feanen en geniet van de omgeving. Zorgeloos varen dankzij de digitale navigatie. Door de stille motor kun je in alle rust genieten van de natuur en prettig met elkaar kan praten zonder dat je het geronk van de motor moet overstemmen. De sloepen zijn te huur in Earnewâld: slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.

Elektrische sloep huren Earnewâld

E-Sloep varen met je collega’s

Huur een elektrische sloep in Earnewâld samen met bijvoorbeeld je collega’s. Het is mogelijk om het varen in een elektrische sloep te combineren met andere activiteiten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze cateringservice en het varen bijvoorbeeld afsluiten met een barbecue. Elektrisch varen: Krachtig, Stil en Duurzaam! De sloepen zijn voorzien van een kap (die bescherming biedt tegen zon, wind en regen) en heerlijke zachte kussens.

Meer informatie elektrische sloep huren met collega’s