Electrisch Sloepvaren2023-04-17T19:03:22+01:00

Project Description

e-Sloepvaren

Met een e-Sloep varen jullie fluisterstil door Nationaal Park De Alde Feanen. Dankzij de digitale navigatie verdwaal je niet en kom je op de mooiste plekken.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering.

€ 10,00 pp*
1½  uur – vanaf 8 personen

Lees meer
sloepverhuur-Eernewoude

Zorgeloos varen dankzij digitaal navigatie systeem

Jullie varen in elektrische sloepen. Na een korte instructie gaan jullie zelfstandig op pad en varen jullie met een moderne elektrische sloep door Nationaal Park De Alde Feanen. Uiteraard is er een waterkaart aan boord maar je krijgt ook uitleg over de digitale routeapp. Zorgeloos genieten met een hapje en een drankje aan boord.

*Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering, bijvoorbeeld een kop koffie of een lunch.

Tip: Het is leuk om deze activiteit te combineren met bijvoorbeeld de activiteit e-Chopper/e-Step & IJsboerderij of  de Escaperoom. Je krijgt dan € 2,50 pp korting. Bekijk alle aanbiedingen. Of je kunt de e-Sloep ook in de ochtend huren tot 12:30 uur voor € 10,00 € 7,50 pp.

Voorbeeld arrangement:

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slecht-weer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes