e-Chopper/Step en IJsboerderij2023-04-17T19:24:43+01:00

Project Description

e-Chopper/Step & IJsboerderij

Jullie gaan rijden door het Nationaal Park op 2 soorten elektrische voertuigen: de e-Chopper en de e-Step. Halverwege de prachtige route is er een pitstop bij de ijsboerderij voor heerlijk schepijs.

€ 22,50 pp
1½ uur – vanaf 4 personen

Lees meer
e-Chopper huren Friesland
cruisen op een e-Chopper is een leuk groepsuitje

e-Chopper/Step & IJsboerderij

Jullie gaan op pad met 2 soorten elektrische voertuigen: de e-Chopper en de e-Step. Via een mooie route door Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld kom je aan bij boerderij ‘Lyts Bûthûs’ voor een pitstop. Hier word je getrakteerd op heerlijk ambachtelijk gemaakt boerenijs (2 bolletjes). Na de pitstop vervolg je de route richting De Twirre. De verdeling e-Chopper en e-Step is fifty fifty.

Voor de e-Chopper moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (deze moet je ook bij je hebben), voor de e-Step moet je minimaal 16 jaar zijn. Deze activiteit is niet mogelijk voor vrijgezellenfeestjes.

Tip: Het is leuk om deze activiteit te combineren met e-Sloepvaren en profiteer tegelijkertijd van € 2,50 pp korting op de activiteiten. Bekijk de lopende aanbiedingen.

Voorbeeld arrangement:

  • 12:30 Ontvangst met 2 x koffie/thee en oranjekoek € 5,25 pp
  • 13:00 e-Chopper en e-Step € 22,50
  • 14:30 Twee drankjes inclusief borrelplank € 9,75 pp
  • 15:00 Tweede activiteit bijvoorbeeld e-Sloepvaren € 10,00 € 7,50 pp
  • 16:30 Borrel en aansluitend Twee gangen barbecue € 27,00 € 22,75 pp

Ga naar het aanvraagformulier en stel zelf je groepsuitje samen. Voor groepen vanaf 15 personen bestaat de mogelijkheid om een slechtweer-verzekering af te sluiten.

Stel zelf je groepsuitje samen

Vertel ons welke activiteit(en) je graag zou willen doen, hoe laat je wilt beginnen en wat je wilt eten en drinken. Al je wensen kun je kwijt in het formulier. Wij zorgen binnen 1 werkdag voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vul het aanvraagformulier in
Handige slechtweer verzekering voor € 2,25 pp
  • Mogelijk voor groepen groter dan 15 personen.
  • Jullie beschikken over professionele regenkleding van het merk Helly Hansen. Ideaal om een klein buitje het hoofd te bieden.
  • Mocht het erg slecht weer zijn dan gaan we gezamenlijk in overleg voor een alternatief programma, bijvoorbeeld een bezoek aan het skûtsjemuseum of een pubkwis of oud Hollandse spellen, of een combinatie van deze activiteiten.
  • Deze slechtweer verzekering kost slechts € 2,25 pp.
Aanbieding diverse luxe hapjes: 5 hapjes pp € 7,50 € 6,50

Luxe hapjes € 6,50 pp

Spiesje met Serranoham, olijf en salami; Noorse zalmwrap; Italiaans Caprese spiesje; Romige brie met walnoot en honing; Komkommerbootje; Knapperige rauwkost met frisse yoghurt topping; Knabbelstokjes met Friese dipsaus; en meer …

Drankjes en hapjes